K-Litter Bitte-Nus Kifani

FAKTA OM VORES K-KULD:

Den 10.06.2011 blev hvalpene født. 5 hanner & 5 tæver, en han var dødfødt. Alle var sunde og raske med korrekt ridge, ingen ridgeløse, ingen D.S., ingen knækhaler. En han mangler en testikel, resten er show kvalitet.

FACT ABOUT OUR K-LITTER:

The 10.06.2011 the puppy was born. 5 male & 5 female, one male born dead. All were healty with correkt ridge, no ridgeless, no D.S., no kinked tale. One male had only one testicle, the rest is show quality.

 

DEN STORE SPÆNDENDE REJSE.

Så blev det tid til den store spændende rejse til Apache i Warsawa Polen. Rejea og Vibeke var med toget, en tur på 14 timer. Rejea tog det hele i stiv pote, hun hyggede sig med de andre rejsende og var bare så afslappet, der var ingen stress med hende. Vi rundede hotellet i 20 minutter og så af sted for at møde den udkårne. Døren gik op og Apache kom ud og så var parringen i gang, jeg fik hurtigt Rejea ind på gulvtæppet og smed mine sko på vejen. De hang sammen efter 10 minutter. Det er den hurtigste parring jeg har været med til. Vi blev i Warsawa i 3 dage og havde også en dejlig tur hjem på 15 timer.

Der gik ikke lang tid før der viste sig små forandringer med Rejea, jeg var sikker på hun var drægtig. Hun voksede & voksede.

Rejea var glad og virkede helt tilpas med graviditeten. Vi cyklede den lille tur til Dyssegårdsparken hver dag til der var 3 uger tilbage, så gik vi i stedet der over. I parken havde hun en rigtig god fin måde at passe på sig selv på den sidste tid af graviditeten. Når vi mødte andre hunde lagde hun sig lige med på maven og blev liggende til de var passeret, hendes gode venner gik hun bare sammen med, men ikke mere leg.

Dagen før fødslen blev hun vejet og hendes kampvægt var 42,6kg, 10,6kg hvalpe!!!

Fødslen startede 10.06.2011 kl.13.43 og de 10 hvalpe var født kl.02.15. 5 hanner og 5 tæver, desværre var nr. 9 en dødfødt han. Resten var sunde og raske, alle med flot ridge, ingen dermoid sinus, ingen knækhaler eller for meget hvidt, vi var meget glade for de fine børn.

Rejea smuttede bare hvalpene ud og det hele forløb bare så fint at der ikke var behov for et check hos dyrlægen. Hvalpen var meget ens så vi måtte have fine silkebånd på dem. Den næste tid var stille rolig Rejea passede sine 9 hvalpe på bedste vis.

Da de var 3 uger var de 7 afsatte og vi skulle selv beholde en tæve. Den sidste tæve var der 3 interesserede i. Vi begyndte at have lidt flere gæster og det var ok for Rejea da de blev lidt større. Senere holdt vi åbent hus den ene dag i weekenden. Det var skønt at få besøg af alle hvalpekøberne, og mærke deres store engagement, de fulgte alle med i vores vægtskema som om det var deres børn. Vi har bare været så heldige med dem alle. Ca. 4 uger gamle startede vi med at give tilskud til modermælken. Majsvælling med æg og druesukker, det blev bare ynglings måltidet til de var 4 mdr. og ellers fik de opblødt hvalpe foder.

Vejret var ikke det bedste den sommer men de kunne komme en del ud at lege i haven og vores legehus med den lille terrasse var dejlig til en middagslur. Ellers er vores havestue perfekt som legeplads. Da de var 6 uger lavede vi hvalpetesten og kunne derefter fordele hvalpene som de passede bedst i familierne. Alle synes de har fået den bedste hvalp det er dejligt for os at vide.

Prikkepigen Akili skulle flyve til Estland og Jaanus fik lov at hente som den første så han kunne se alle hvalpene 8 uger gl. (de var 3 uger da han så dem sidst). Han skulle se at Prikkepigen var det helt rigtige valg til familien da de påtænker at bruge hende til udstilling og avl. Resten blev hentet over de næste 3 dage. Rejea og vi fulgte dem ud af døren og til sidst gik Rejea ikke med mere. Hun havde heldigvis lillapigen Zari at øse sin kærlighed på.

Vi ville gerne gå til hvalpetræning sammen og vi var så heldige at Benny Fischer, Ridgeback-Aktiviter fik oprettet et hvalpehold for vores 7 hvalpe på sjælland. Vi fortsatte på let øvet hold og flere fra kuldet træner stadig. Vi mødes i week enden og går tur sammen i Bernstorffs Parken eller i Geels skov, det er skønt at få lov at følge sine hvalpe på tæt hånd og vi får alle en masse glæde ud af vores træf.

 

 

2013-05-31_266 dsc_2137 dsc_2107 99_01 2011-09-14_255 2011-09-14-217 2011-09-14-179 bf2_3833_rz

 

k_hvalpe_30dg003 rejea_k-hvalpe_116

2011_rejea30dag056

2011_rejea_30dag012 2011_rejea30dg057

2011_rejea_9dag_035 rejea_k_hvalpe

Der er lukket for kommentarer.