L-Litter parents

 

stokholmelvis_02 stokholmelvis_03 stokholmelvis_04 Den spændende bryllupsrejse til Elvis i Stockholm.

Det blev til 2 togture til Stockholm, da vi kom første gang synes Rejea lige hun ville holde en pause i løbetiden, så vi tog hjem igen efter 2 dage. Vi fik taget blodprøver næste dag og nu var der ægløsning. Vi ventede et par dage og tog snaptoget igen til Stockholm (5t.15min. det var peanuts, turen sidste gang til Warsawa tog 14t.) nu var Rejea og Elvis bare parate.Vi blev i 3 dage og det var nogle rigtigt fine parringer. Besøget hos Canan og Serkan var en rigtigt dejlig oplevelse, det var en fornøjelse at se Elvis med børnene Sibel 4 år og Dilara 8 år deles om sofaen det kneb så lidt når Elvis’s mor Helinn også ville ligge der. Vi var ude at gå nogle dejlige ture i det snukke landskab, Rejea synes det var skønt at klatre på klipperne. Jeg fik rigtigt god tid til at lære Elvis at kende, han er bare totalt skøn, fantastisk smuk, sød og med et meget roligt temperament. Han var rigtigt sød når vi mødte andre hunde og var venlig overfor alle mennesker vi mødte. Han blev vist lidt forelsket i mig også, det var kun mig der måtte røre ham under parringerne og først til slut når de hang sammen måtte hans mennesker hjælpe til og støtte ham, han har en stor plads i mit hjerte dejlige Elvis.

Vi glæder os alle til at hvalpene bliver født.

Om Ridgebow’s Rejea Of Navy : Vi fik hende i 2008, hun har et drys af Kennel Bitte-Nus i sig det kan vi godt lide. Rejea har et helt fantastisk dejligt temperament, meget glad med masser af humor hun er rolig, venlig og hviler rigtigt godt i sig selv. Men selv om hun er venlig er hun også god til at passe på os og huset. Vi har gået til lydighed flere steder, hun har en rigtig god næse så det går godt til schweiss træning. Rejea er af et kuld på 12 hvalpe uden nogen fejl i kuldet, 11 er mentaltestede med de bedste resultater, den 12. bor i Afrika og lever det frie liv. 11 af dem er fotograferede alle med A/B hofter, 10 har O på albuerne, Rejea har som den eneste 1 på albuerne, genetisk er jeg ikke bekymret for det (hun havde en skade på skulder/albue i 6 måneders alderen) og hendes 10 søskende er frie. Rejeas skuldre er fotograferede frie.

Om SECH SEVCH Ultra Aslans Heartbreaker, ELVIS: Han er født i Sverige i 2009 og bor med sin mor Multi CH Rex Ventors Helinn hos sin opdrætter Canan Dogan. Hans far er Multi CH Elegani Braveheartrules. I hans kuld var der ikke nogen fejl det sætter vi stor pris på, ligeledes er der ingen i hans familie der har andet end HD status A/B, AA O. Han har fuldt tandsæt og er UHM testet og  skudfast. Elvis er en  meget lydig og stabil han med et hjerte af guld. Han er meget legesyg og Canan går løs med ham  på deres daglige ture og det er ikke noget problem at møde fremmede hanner. Han er meget glad for sporarbeje og viser stor arbejdsglæde men han elsker også det frie liv i de Svenske skove. Han møder ofte flere af sine søskende og de nu voksne hanner leger rigtigt pænt med hinanden, de har nogle rigtigt dejlige tempermenter. Vi glæder os rigtigt meget og tror de vil matche hinanden rigtigt godt.

elvis1 2013-05-31_280 2013-05-31_348 elvis0002 farmand elvis2 elvis0003

Der er lukket for kommentarer.