KWINI the new girls has arrived

SHUJAA RAFIKI CAN’T BUY ME LOVE is our new girl.

Vi er glade for at præsentere vores nye lækre tæve hvalp.  SHUJAA RAFIKI CAN’T BUY ME LOVE. Far: MCH. Macumazahn Qwandoyas Top Gun-Maverick (Grand CH. shakuru Do U C What I C & MCH. Macumazahn First Edition) & Mor: CH. Shujaa Rafiki Alioth Adhara-Lana (Int.MCH. Berry Neomele & Int.MCH. vww.Dakota Cubo Moka)

This girl is mine: Vibeke Poulsen

Mine: Vibeke Ø Hansen

Mine: Christian E Hansen

Stor tak til Francesca Gotovina for at lade os blive ejere af denne skønne hvalp. Vi elsker hende meget, hun har et dejligt temperament.

Til dagligt bor hun sammen med Bitte-Nus Laini Kito, Vibeke og Christian og hun vil også blive en del af vores flok. Vi er meget glade for vores lille Kwini.

KENNEL BITTE-NUS proudly present our new hope. SHUJAA RAFIKI CAN’T BUY ME LOVE. Sire: MCH. Macumazahn Qwandoyas Top Gun-Maverick (Rubis grand ch. shakuru Do U C What I C & Macumazahn First Edition) & Dam: CH. Shujaa Rafiki Alioth Adhara-Lana (Int.mch. Berry Neomele & Int mch. vww.Dakota Cubo Moka)

This girl is mine: Vibeke Poulsen

Mine: Vibeke Ø Hansen

Mine: Christian E Hansen

Thank You my dear Francesca Gotovina for let us have this beautiful girl. We love her so much, she has a wonderful temper. She is a granddaughter of Berry, he is deep in my heart. She lives her daily life with Bitte-Nus Laini Kito, Vibeke and Christian and she will all so be a part of our pack. We are so happy for our little KWINI.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Der er lukket for kommentarer.