REJEA 17.07.2008-01.04.2019

I dag har vi mistet vores elskede Rejea. De sidste 6 måneder havde hun kræft i halsen og det voksede. Rejea fik lidt smertestillende og var glad og legesyg som hun altid. Der var en enkelt episode der ikke var rar for Rejea og vi måtte tage den store beslutning. Den sidste dag var vi i hendes ynglings park, Bernstorffs parken hvor hun legede og gav den gas med 2 mindre hunde, jeg optog en video der kan ses under billeder, (når det lykkes at overføre den). Vi er lykkelige over at vi fik de extra 6 måneder med vores fantastiske skønne pige, vi vil aldrig glemme dig, du er for altid i vores hjerter. Vi elskede dig til månen. En smuk forårsdag vil vi sprede din aske i Bernstorffs Parken sammen med din datter Bitte-Nus Kifani Zari og vores lille ny, dit barnebarn Makucha B’Loved Giza by Falko

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Der er lukket for kommentarer.